Om Middelfart Maskiner ApS

– en vigtig forbindelse

Mere end 15 år med salg af Kellfris produkter har gjort Middelfart Maskiner en troværdig repræsentant for Kellfri i Danmark. Middelfart Maskiner Aps blev derfor, som den første i Danmark, tilbudt af Kellfri at være certificeret forhandler og servicepartner for Kellfri i Danmark.

Carsten (ejer) og Peter (medhjælper) har i arbejdet sammen af flere omgange, og kendskabet af produkter i denne varegrupper er stort og bredt.

Med placeringen ved Axel Knudsens Maskinforretning, har ALLE kunder en mulighed for at se et bredt sortiment af både nyt og brugt fra begge forretninger, ligesom værkstedets brede erfaring kan hjælpe hvis der skulle opstå et problem, eller du har brug for ordentlig service.             

Vi er stolte forhandlere af blandt andet Turbodan Tørrevogne, Bema Skandinaviens program af kvalitetskoste og udstyr fra tyske Bema, Solis- og Lovol-traktorer, Linhai / Hunter / Mudhawk / SMC / Segway ATV samt salg af sortimentet fra bl.a. P. Lindberg, DK-Tec og Primus Danmark.

Middelfart Maskiner ligger tæt op af afkørsel 58a på motorvej E20. Her finder du en del af sortimentet udstillet ligesom salgskontoret findes her. Udstillingen er, i samarbejde med Axel Knudsen Maskinforretning, åben lørdag mellem kl. 9.00 og 12.00 for et kig. Vil du have en maskinsnak en lørdag er det også muligt at booke en aftale. Ring 2324 2880 for en aftale.

Velkommen ved Middelfart Maskiner – vi svarer gerne på telefon og mail.

Kontakt os