Om Middelfart Maskiner ApS

– en vigtig forbindelse

Middelfart Maskiner er udvalgt af Kellfri til at være certificeret forhandler og servicepartner for Kellfri i Danmark.

Efter 14 år ved danske Kellfri, og med eget landbrug ved siden af, har jeg et indgående kendskab til de produkter vi sælger. Jeg glæder mig til at fortsætte som ambassadør for bl.a. Kellfri i Danmark.

Med min erfaring, og i samarbejde med Axel Knudsen Maskinforretning hvor vi holder til, tilbyder jeg dig nu mange flere valgmuligheder end de tidligere standardleveringer fra Sverige, hvor varen kommer u-samlet. Det være sig mulighed for afhentning, et kig i udstillingen og / eller færdigmontering og prøvekørsel af det købte. Vi tilbyder også, i samarbejde med Kellfri, mulighed for op til 3 års garanti på nye Lovol-traktorer mod serviceaftale med Middelfart Maskiner.             

Vi er stolte forhandlere af blandt andet Turbodan Tørrevogne, Bema Skandinaviens program af kvalitetskoste og udstyr fra tyske Bema, Solis og Lovol traktorer, Linhai / Hunter / Mudhawk ATV samt salg af sortimentet fra P. Lindberg, DK-Tec og Primus Danmark.

Middelfart Maskiner ligger tæt op af afkørsel 58a på motorvej E20. Her finder du en del af Kellfris sortiment udstillet ligesom salgskontoret findes her. Udstillingen er, i samarbejde med Axel Knudsen Maskinforretning, åben lørdag mellem kl. 9.00 og 12.00 for et kig. Vil du have en maskinsnak en lørdag er det også muligt efter nærmere aftale. Ring 2324 2880 for en aftale.

Velkommen ved Middelfart Maskiner – vi svarer gerne på telefon og mail.

Kontakt os